Om oss

Praktiken är ansluten till Västra Götalandsregionen. Du betalar 100kr i patientavgift. Högkostnadsskydd och frikort gäller.

På bewellness finns även goda möjligheter för individanpassad rehabträning i välkomnande och lugn miljö i våra fina lokaler. Vi hjälper dig med individanpassade träningsprogram skapade från bl.a ExorLive.

Maria Ejdesjö (föräldraledig)
Maria har arbetat som Fysioterapeut sedan 2003, med framförallt bedömning och behandling av patienter med besvär från rygg-nacke- och extremitetsleder. Hon är född och uppvuxen i Brämhult. Hon har tidigare arbetat på Akademiska Sjukhuset i Uppsala och en period på Studenthälsan i Uppsala. Sedan 2011 ägare till Sjuhärads Rehabklinik. Hon har vidareutbildning i ortopedisk medicin (OMT Steg I & II), idrottsmedicin, Fotkurs i Gbg 2018, McKenzie (behandling av rygg och nacke), smärta, ergonomi, akupunktur och triggerpunktsbehandling.

Maria Rydström
Maria har arbetat som Fysioterapeut sedan 2009. Hon är född och uppvuxen i Borås. Hon har tidigare arbetat som fysioterapeut på Samrehab i Svenljunga. Hon har utbildning inom McKenzie för att behandla rygg/nacke, basal kroppskännedom, behandling med kinesiotape, akupunktur och annan smärtlindrande behandling. Maria har även mycket kunskap kring träning i allmänhet, då det är ett av hennes största intressen.

Kristofer Sundgren (vikare)
Kristofer blev legitimerad fysioterapeut med inriktning på beteendemedicin under våren 2019. Han är född och uppvuxen på Brämhult, och har bott i Borås hela livet förutom sina tre studieår. Han har redan hunnit med att vidareutbilda sig inom OMT (Ortopedisk manuell terapi) steg 1 och inom svensk klassisk massage och triggerpunktsbehadling och kommer under hösten utbilda sig vidare inom idrottsmedicin.
Han är noga med att hålla sig uppdaterad på den senaste evidensen inom den medicinska och fysioterapeutiska forskningen och arbetar utefter den beteendemedicinska arbetsmodellen. Kristofer har en god kunskap inom styrketräning och träningsfysiologi då detta är ett av hans främst intressen utöver fotboll.